Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Webinar Verkiezingen 2021: De programmacommissies

De coronacrisis zet ook de voorbereiding van de politieke partijen op de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 op scherp. Het politieke debat richt zich nu vooral op de bestrijding van de crisis; economische scenario’s kunnen de prullenbak in en de impact van de crisis op de programma’s voor de toekomst is groot.

Het verzamelen van input voor die partijprogramma’s gaat echter gewoon door. De leden van de programmacommissies bepalen voor een belangrijk deel wat er in maart 2021, als we naar de stembus gaan, in de partijprogramma’s staat – en mogelijk in het daaropvolgende regeerakkoord. Kortom, lobbykansen dus!

Wie schuift waar aan? Welke onderwerpen staan ondanks of misschien zelfs dankzij de coronacrisis hoog op de agenda bij partijen? Waar liggen kansen om iets te agenderen? Waar liggen momenteel de wegingen bij de programmacommissies?

Opzet
Om op deze en nog veel meer vragen antwoord te geven organiseren we de webinar ‘Verkiezingen 2021: de programmacommissies’. Aan de hand van de actualiteit en onze eigen monitoring van de programmacommissies laten we zien wie op welk moment klaar staat voor jouw belang!

Datum en meer informatie
De webinar vindt plaats op woensdag 8 april van 15.00 tot ongeveer 16.30 uur. De kosten van de webinar bedragen €35. Je kunt je aanmelden voor de webinar via het formulier hierboven. Meer weten? Neem contact met ons op via info@pa-academie.nl of 070-3242765.
Presentatie door
Public Affairs Academie

Duur
Ongeveer anderhalf uur

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar