Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Webinar Verkiezingen 2021: Brede maatschappelijke heroverwegingen

Ondanks de coronacrisis bereiden politieke partijen zich voor op de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2021. De programmacommissies van de partijen maken daarbij gebruik van allerlei rapporten en adviezen die de afgelopen tijd zijn uitgekomen.
 
Belangrijk daarbij zijn ook de zogenaamde ‘brede maatschappelijke heroverwegingen’, uitgekomen op 22 april 2020. Hiervoor zijn zestien ambtelijke werkgroepen aan de slag gegaan om beleidsmogelijkheden voor de toekomst te verkennen. Het kan daarbij gaan om investeringen of bezuinigingen; maar ook het creëren of stopzetten van beleid. Politieke partijen kunnen de geschetste beleidsopties gebruiken als bouwstenen voor hun verkiezingsprogramma. Maar hoe lees je deze rapporten?
 
Opzet
In de webinar ‘Brede maatschappelijke heroverwegingen op weg naar TK2021’ op donderdag 30 april gaan we in op de rapporten die verschenen zijn. Hoe ga je hiermee om? Hoe moet je ze lezen? Kan je invloed uitoefenen richting de verkiezingen van 2021? En hoe gaat het vanaf nu verder?
 
Tijdens de webinar geven we graag antwoord op deze en nog veel meer vragen. Via de chat heb je de mogelijkheid al je vragen te stellen. We laten je zien hoe je de heroverwegingen en andere rapporten als organisatie kunt benutten richting maart 2021. Meld je aan en doe mee!
 
Aanmelden en meer informatie
De webinar begint om 15.30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. De kosten voor deelname aan deze webinar bedragen €35,- (inclusief BTW). Je kunt je aanmelden via het bovenstaande aanmeldformulier. Wil je meer weten over de webinar? Neem dan contact met ons op via info@pa-academie.nl of 070 324 27 65. 
Presentatie door
Public Affairs Academie

Duur
Ongeveer anderhalf uur

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar