Terugkijken:
Participatie als medicijn

Interactieve lunchwebinar

Je gegevens

Inschrijven voor

Bekijk webinar

Terugkijken: Participatie als medicijn

Interactieve lunchwebinar
Op vrijdag 18 september 2020 vond de online slotbijeenkomst Participatie als medicijn plaats. Deze interactieve lunchwebinar werd georganiseerd door de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties, het Radboudumc, patiëntenorganisatie Hematon en het Nationaal AYA 'Jong en Kanker’ Zorgnetwerk.
 
Tijdens de webinar presenteerden en bespraken we twee succesvolle projecten ‘Werk als medicijn’ en ‘Arbeidsparticipatie als behandeldoel: van AYA naar werk’.
Belangenbehartiger Mirjam van Belzen (NFK), klinisch arbeidsgeneeskundige Desiree Dona (Radboudumc) en patiëntvertegenwoordiger Jan Roelevink (Hematon) lichtten de resultaten van deze twee projecten toe, en gingen in gesprek met Steven van Weyenberg. Hij is Tweede Kamerlid en initiatiefnemer voor de subsidie Kanker en werkzoekenden (via het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) die deze projecten mogelijk maakte.


De webinar vond plaats op vrijdag 18 september tussen 12.00 en 13.00 uur. Je de webinar terugkijken door je hierboven aan te melden. 
Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je registratie met daarin je kijklink.

Veel kijkplezier!
Presentatie door
Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK), Hematon, Radboudumc en Nationaal AYA 'Jong en Kanker' Zorgnetwerk

Duur
Ongeveer 1 uur

Je kunt het webinar bekijken vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar